Een prachtige bruiloft in mei, Hoofddorp

Bruiloften vind ik één van de gaafste dingen die ik vast mag leggen. De mooie aankleding, de liefde die je voelt, het kan voor mij allemaal niet genoeg zijn.

Tijdens de aankleding werd ik al vrolijk verrast, alle bruidsmeisjes hadden namelijk dezelfde ochtendjapon aan en ze hadden allemaal witte slippers met hierop hun namen. Omdat de bruid en bruidsmeisjes Engels zijn waren ze allemaal in hetzelfde hotel. Dit hotel was trouwens om de hoek van de trouwlocatie, ideaal dus! Na het fotograferen van de voorbereidingen van de bruiloft werd het tijd om richting de locatie de vertrekken.

trouwfoto's voorbereiding
lachende bruid foto's
voorbereiding foto's bruid
liefdevolle trouwfoto's
Bruiloft fotograaf hoofddorp

Trouwceremonie in Papa’s Beach House

In dit geval werd er getrouwd in Hoofddorp, Papa’s Beach House om precies te zijn. Het was een hete dag, zo rond de 28 graden en een dag met volle zon. De ceremonie werd gestart rond 15:00 dus de zon nam een hoge plek in.

Als trouwfotograaf in Hoofddorp deze dag kan dat best uitdagend zijn, volle bak zon. Het bruidspaar zat overdekt en de gasten in de zon. De ceremonie was prachtig aangekleed, vol kleur en gezelligheid. Een waar genoegen om dit te mogen fotograferen. 

Waarom ben ik zo fan van het Haarlemmermeerse bos?

Na de ceremonie was er tijd voor taart en ben ik met het bruidspaar op pad geweest in de omgeving. Haarlemmermeerse bos bied prachtige locaties aan voor trouwfotografie!

Het is perfect omdat je niet lang hoeft te zoeken naar super fotogenieke plekjes maar je ook heel dichtbij je trouwlocatie bent! Ik ben al jarenlang fan van het gebied dus ben enigszins voorbereid.

In de voorgesprekken met het bruidspaar hadden we bedacht om met rook aan de slag te gaan, dit gebeurd niet heel vaak (het brengt natuurlijk ook wel wat risico met zich mee) maar het levert wel unieke bruiloft foto’s op! Foto’s vol kleur-explosie, daar zeg ik als lichte en kleurrijke fotograaf natuurlijk geen nee tegen ;) . 

Trouwen in hoofddorp
Trouwfotograaf Haarlem
Bruiloft fotografie hoofddorp
wedding photographer netherlands

Suggestie: maak tijd voor foto’s tijdens zonsondergang!

Na het eten – en het maken van diverse foto’s – zijn we voor sunset nog heel eventjes naar een steigertje om de hoek gelopen. Ik had als trouwfotograaf al even gekeken hoe laat en waar de zon onder gaat en dat bij dit specifieke steigertje het prachtig zou gaan zijn! Dit bleek dan ook zeker het geval, stiekem toverde ik nogmaals wat rook uit me tas en het resultaat mag er wezen!

De avond sloot af met een geweldige trouwdans (wat kunnen hun dansen zeg!) en sterretjes. Ik heb deze bruiloft met veel liefde mogen fotograferen en ging naar huis met volle kaartjes.

Zoek jij nog een fotograaf voor je bruiloft in 2019, 2020 of later, stuur me gerust een bericht en ik kon zo snel mogelijk bij je terug.