Trouwen bij kasteel Keukenhof

Natuurlijk kan er een hoop gezegd worden over deze prachtige locatie Keukenhof. Kasteel keukenhof om precies te zijn. Het landgoed bied zich voor meer settings voor trouwfotografen in Lisse en is een bijzondere plek.

Ik was dan zo blij dat ik gevraagd werd voor een bruiloft, dit is toch zo’n plek waar je gewoon wil fotograferen. Een bucket list dingetje voor mij als trouwfotograaf. Op deze prachtige zondag was alles geregeld. De bruid had een prachtige jurk aan en ondanks dat ze heel gespannen waren hadden ze er ook veel zin in.

Het bruidspaar had de meest gave witte paarden en een witte koets geregeld om hiermee naar het kasteel te vertrekken. Bij vertrek heb ik hier wat trouwfoto’s gemaakt en bij aankomst op het keukenhof terrein. De zon hadden ze ook mee, en met zo’n 28 graden was het een behoorlijk temperatuurtje.

Bruiloft foto’s maken is het liefste wat ik doe!

Toen ik aankwam op de locatie maakte mijn hart een sprongetje! De setting was zo verschrikkelijk prachtig aangekleed en hoe gaaf is het als je gaat trouwen met kasteel Keukenhof op de achtergrond! Voor de trouwfoto’s was dit heerlijk. Ondanks de zon die best wel heftig in beeld kon zijn was er voldoende beschutting waardoor je niet van zulke harde schaduwen krijgt, weer een pluspunt!

De gasten van het bruidspaar zagen er kleurrijk uit, iets wat helemaal in de setting paste en het maakte het geheel compleet. We hebben eerst wat trouwfoto’s gemaakt en hierna volgde de ceremonie. Hiervoor moesten we eerst nog even weg duiken voor wat gasten ;) . Natuurlijk kwam het bruidspaar ook opnieuw aan in de koets en stonden de gasten klaar om ze te ontvangen.

Het draait allemaal om de liefde

De stoeltjes werden gevuld en toen smolt me hart helemaal, het allerliefste meisje en jongetje liepen voor het bruidspaar uit en maakte de weg mooi voor ze. Met kids is het altijd afwachten wat ze gaan doen maar ze deden het fantastisch! Na de ceremonie heb ik als fotograaf foto’s gemaakt van de gasten en gewoon rond gehuppeld over het terrein om alles vast te leggen.

Het leuke is dat de gasten zich konden ontspannen en ik daardoor veel lachende foto’s heb kunnen maken!

Vlak voor het avondeten heb ik nog even de setting mee gepakt. De bruid is van Chinese afkomst en ze had zich dan ook in een ander gewaad omgekleed. Dit zijn van die kleine dingen die ik ook graag even mee pak.