Veel gestelde vragen

Natuurlijk beantwoord ik deze graag, staat jouw vraag er niet tussen? Stel me deze dan gerust

Hoe werkt het als ik een fotoshoot bij je wil boeken?

Wauw, een ontzettend compliment dat jullie mij als fotograaf willen boeken. Neem contact op via mijn contact - pagina of bereik me via info@fotograafjoyce.nl / 0611515154 

Wat zit er precies in het pakket?

In het pakket zitten alle geslaagde foto’s, dit wil zeggen alle foto’s die ik selecteer als fotograaf. Hou er rekening mee dat dit er zo’n 30 tot 60 zijn per fotoshoot. Na afloop van de shoot krijg je een fotoboekje cadeau! 

Welke kleding moet ik aan tijdens de fotoshoot?

Vooral kleding waar je jezelf prettig in voelt! Natuurlijk is het leuk om je kleding af te stemmen met diegene waarmee je bent, maar doe vooral wat jezelf fijn vind. Voor kleding advies verwijs ik je graag naar mijn Pinterest bord: (let op foto’s zijn niet gemaakt door mij: https://pin.it/6qdnvkaaniexyk 

De fotoshoot is geweest, en nu?

Na de gemaakte foto’s nemen we afscheid van elkaar en ga ik aan de slag met de foto’s. De foto’s die het beste gelukt zijn zet ik online in een beveiligde online fotomap (waar alleen jullie in kunnen) met een watermerk er doorheen. Vanaf hier kunnen jullie gemakkelijk de foto’s downloaden.  

Op welke locatie kunnen we de fotoshoot doen?

De bollenstreek bied allerlei leuke, mooie en stoere plekken. Denk bijvoorbeeld aan het park (Elsbroekpark, Hillegom; Haarlemmermeerse Bos, Hoofddorp), duin of strand (bijvoorbeeld richting Noordwijk / langevelderslag), het bos (Groenendaal, Keukenhofbos) of een plekje naar jouw wens? Reiskosten bedragen €0,28 cent per km vanaf 7km.
Niet alle locaties zijn op elk tijdstip even mooi, vraag gerust naar advies.  

Mag ik de foto’s gebruiken op internet en/of social media?

Yes, natuurlijk! Het zou jammer zijn als je jouw foto’s niet zou mogen delen als je dit graag wilt. Hier is wel 1 spelregel aan verbonden, dat je ten alle tijden mijn naam vermeld / me tagt in de foto. 

Regen… of ziek zijn

Het gebeurd wel eens dat je ziek wordt, zul je altijd zien - net voor de fotoshoot! Bel me zodra je weet dat het niet lukt om de fotoshoot te doen, dan verzetten we deze. Bij een klein beetje regen gaat de fotoshoot gewoon door, je ziet daar namelijk zo goed als niets van! En hoe schattig is een paraplu in combinatie met die tijgerprint laarzen? Als het weer ons echt verhinderd kunnen we de fotoshoot verzetten, dit zal ten alle tijden door mij besloten worden.