Schotland fotoreis

Nieuw aankomend jaar! Ik, Fotograaf Joyce, neem je graag mee naar Schotland. Dit is absoluut mijn favoriete fotobestemming (tot nu toe).  

Schotland is een land met zoveel diversiteit. Geen enkele plek is hetzelfde en er zijn veel uiterste. De luchten veranderen bijna constant en er is om elke bocht iets moois te fotograferen. In deze fotoreis neem ik je mee naar een aantal highlights van de highlands van Schotland. Ook bezoeken we plekken die iets minder bekend zijn. De reis is met maximaal 8 personen inclusief mezelf (en gaat door bij minimaal 3 deelnemers). 

De reis

Door de schotse highlands

Datum: 1 t/m 8 juni 2019
Level fotografie: beginner tot gevorderde
Level wandelen: stevige schoenen mee!  
Inclusief hotel & ontbijt + welkomstdiner

Deze fotoreis is een lust voor iedereen die houd van landschapsfotografie. Op de meeste dagen zullen we wandelen langs bijzondere en uitgestrekte landschappen en al het moois wat Schotland te bieden heeft. We zullen met een busje *(of twee personen auto’s) onszelf verplaatsen en zo meerdere delen van Schotland zien. Hierdoor kan ik flexibel zijn en bij eventuele weersveranderingen het programma aanpassen. 

Een bezoek aan het onzettend fotogenieke Glencoe (zie links) en Isle of Skye staan op het programma. Wat we precies daarin gaan zien laat ik nog even tot de verbeelding. 

Voor deze fotoreis gaan we wandelen op laag niveau. Dat houd in dat je voor sommige stukken best omhoog moeten lopen, maar dit allemaal in een rustig tempo verloopt en je hierin je eigen niveau kan aanhouden. Diegene die wel sneller willen of zijn kunnen vooruit lopen en hun eigen gang gaan. 

Op de reis gaat er een beamer met laptop mee en is er de mogelijkheid om in de avond de foto’s die gemaakt zijn te bespreken. Het is ontzettend leerzaam om elkaar te zien fotograferen en dit na te bespreken. 

Daarnaast neem ik je mee in mijn nabewerking via Adobe Lightroom. Deze software gebruik ik om mijn foto’s een extra dimensie te geven en de foto helemaal eigen te maken. 

Wil jij of ken jij iemand die graag mee gaat? Download de folder hieronder of vraag meer informatie via info@fotograafjoyce.nl