Loveshoot in Noordwijk

Alles zat mee voor dit stel op deze dag, ze waren lekker even samen zonder kids en er was een prachtige lucht aan het vormen aan het einde van de dag. Met mijn voorliefde voor landschapsfotografie is het dan ook altijd een leuke aanvraag; een fotoshoot met sunset!

We liepen een stukje richting duin en zijn hier in een kuiltje gelopen zodat we privé alle rust hadden. Ik vind het altijd fijn als we een klein beetje moeten lopen, dan hebben we de kans om elkaar wat beter te leren kennen voordat de fotoshoot begint.

Het was niet heel lastig om als fotograaf ze ontspannen op de foto te krijgen, ze waren namelijk van zichzelf al heel spontaan! En dat maakt het natuurlijk alleen maar een feestje ☺ . Volgens mij heb ik wel 13 keer geroepen ‘Zoooo, wat een prachtige lucht!’, waar hun vervolgens wel weer om konden lachen. Ik heb ook een onwijs zwak voor knuffelfoto’s (als dit bij het stel past), want ik vind intimiteit belangrijk en leg dit graag vast.

liefde fotoshoot fotograaf joyce
fotograaf noordwijk loveshoot

Gewoon liefdevolle foto’s, zoals jullie zijn

Voor de diversiteit van de foto’s hou ik er altijd van om dichtbij te komen, maar ook wat verder weg te staan. De setting waarin je fotografeert is namelijk net zo leuk om mee te nemen! Nu al helemaal met de fotografie tijdens zonsondergang.

Nadat we in duin wat foto’s hebben gemaakt zijn we ook nog even in het stukje bos gedoken. Ook hier konden we prachtige zonsondergang foto’s maken en waren de aardetinten prachtig aanwezig. De fotoshoot vond plaats in oktober dus de herfst deed ook goed zijn best ;)

Voor deze loveshoot in Noordwijk waren we bij de Stayokay en vanuit daar de duinen in gewandeld. Zouden jullie graag ook op de foto willen? Neem gerust contact op. Ik maak ongedwongen foto’s en gewoon zoals jullie zijn.