Bruiloft fotografie

Keep calm and it’s your wedding day

Bruiloften zijn één van de geweldige evenementen die ik graag fotografeer. Er gebeuren op zo’n dag ontroerende, mooie momenten en ik ben graag degene die dat vastlegt. Ik probeer zo onzichtbaar mogelijk jullie mooiste momenten te fotograferen. Tijdens de fotosessie geef ik graag aanwijzingen mocht hier behoefte aan zijn. Gewoon alles relaxed en ontspannen. Bekijk mijn portfolio door op de link hieronder te klikken.

Fotoshoot 

Ook toe aan nieuwe foto’s?

Voor iedereen die het leuk vind maak ik graag nieuwe foto’s. Ik hou van kleurrijke en sprankelende foto’s waarbij jullie centraal staan. Klik gerust op ‘bekijk portfolio’ om meer werk te zien. Heb je een bijzondere locatie, leuke ideeen of andere wensen? Ik bespreek ze graag met je om samen tot de mooiste foto’s te komen. 

Landschap en vrij werk

Al geringe tijd ben ik bezig met een persoonlijk project genaamd: Reconnect. Als ik druk ben, eventjes vast zit of ik onrustig ben ga ik naar buiten en neem ik mijn camera mee. Deze serie neemt je mee de natuur in, iets waar ik me graag even in terugtrek. Het maakt me niet uit of het regent, droog is maar een beetje lekker temperatuurtje mag wel ;) . Elk seizoen heeft wel iets, maar mijn favoriete seizoen is de lente. Wanneer alle bloemen weer tot bloei komen en de bomen langzaamaan weer groen worden. In het hart van de bollenstreek is vertoeven met een camera geen enkel probleem. Een bezoek naar de keukenhof (grote bloemenshow) is dan ook elk jaar gepland.