Druilerige dag in Zandvoort

Met veel plezier schrijf ik een klein blogje bij mijn foto’s die je misschien als inspiratie mee kan nemen voor je eigen bruiloft. Of je vind het gewoon leuk om over trouwen te lezen, of fotografie, wees welkom in ieder geval!

In dit geval mocht ik als trouwfotograaf starten in het kleine Santpoort. Als fotograaf maak ik natuurlijk graag bij beide voorbereidingen foto’s en in dit geval was dat wel heel makkelijk, de tijd lopen vanaf de bruidegom naar de bruid was 1 minuut. De grap is dat het met de trouwauto even niet lukte (het was een prachtig old-timertje) dus de bruidegom was langer bezig.

Het first-look-moment was traditioneel; de bruidegom zou aanbellen en de bruid open doen. Super tof om dat mee te maken natuurlijk, ik stond als fotograaf buiten en gelukkig was het bruidspaar perfect voorbereid en had doorzichtige paraplu’s geregeld (ook ÊÊn voor mij wat erg prettig was!). Het was toch een beetje aan het spetteren nog. In een prachtig klein autootje werd de bruid opgehaald en we zijn onderweg gegaan richting Zandvoort. Eerst hebben we een heerlijk verzorgde lunch gekregen waarna het weer gelukkig bij trok en het droog werd (er zijn wel 30 keer momenten geweest waarop het weer even via buitenradar is gecheckt 😉).

Het bruidspaar had gekozen om bij het vogelmeer in zandvoort trouwfoto’s te maken, een prachtige keuze want het is daar ontzettend mooi. Na nog wat zekerheid of het wel echt droog zou blijven zijn we een stukje gaan wandelen en hebben we tussendoor foto’s gemaakt.

De aankomst bij de locatie was het voor mij even opschieten. De gasten stonden al klaar en nam gauw mijn positie aan. De ceremoniemeester had rozenblaadjes voor aankomst bruidspaar geregeld die de gasten over hen heen konden gooien. Met windkracht 8 kon ik je vertellen dat dit vast eerder voelde als hagel in je gezicht, maar voor mij als fotograaf wel een grappig beeld 😉 .

Het bruidspaar trouwde in het prachtige Rapa Nui in Bloemendaal, een toffe locatie met allerlei kleuren en een heerlijke sfeer. Na het taart moment was er ruimte voor wat groepsfoto’s maar omdat het buiten zo waaide heb ik er voor gekozen om de groepsfoto’s binnen te maken. Als het slecht weer is op je bruiloft zul je hier toch een plekje voor moeten maken. Er was een prachtige chesterfield bank waar ik een aantal personen op heb gezet en de rest kon er gezellig bij komen zitten. Dit gaf een heerlijk sfeertje en gezellige beelden. Tussendoor werden er nog speeches gehouden en er werd een heerlijk diner voorbereid. Alles ging heel gemoedelijk en er was alle ruimte om heerlijke sfeerbeelden te schieten.

Als fotograaf adviseer ik altijd om trouwfoto’s tijdens zonsondergang te maken. In dit geval was de zon weggevallen maar er was toch een toffe paarse kleuring in de lucht. Na dit korte fotomomentje was het tijd voor het feest. De DJ had een saxofonist meegenomen en vuurwerk was ook meerdere momenten aanwezig. Het feest kan zo vallen of staan met goede muziek en een vrolijke energie van de DJ. In dit geval ging het behoorlijk los en ik ging helemaal hyper de pieper naar huis 😉

Bruiloft fotografie santpoord
bruidegom voorbereiding fotografie in haarlem
bruidegom voorbereiding fotografie trouwfotograaf haarlem
eerste ontmoeting op bruiloft bruidegom santpoord
spontane momenten bruiloft haarlem
trouwfoto's in haarlem op een bewolkte dag
prachtige trouwlocatie voor foto's in natuur bloemendaal
trouwfotograaf haarlem
oldtimer foto trouwfotograaf
aankomst bruidspaar bloemendaal trouwfotografie
aankomst bruidspaar trouwlocatie rapa nui bloemendaal
vader geeft bruid weg rapa nui trouwfotograaf bloemendaal
bruidegom wacht geduldig op bruid ceremonie trouwen bloemendaal
trouwen op je blote voeten bloemendaal
kinderen betrekken bij ceremonie bloemendaal
geloften bruidspaar speech trouwen zandvoort
geloften uitspreken aan je man trouwfotograaf hillegom
kinderen op je bruiloft tijdens ceremonie
speeches op je bruiloft bloemendaal
trouwringen in een bijzonder doosje
kinderen op je bruiloft
spontane trouwfoto's in zandvoort trouwfotograaf
spontane momenten gasten op bruiloft
detail bloem bruiloft
spontaan moment bruiloft bloemendaal
trouwjurk op het strand op blote voeten zandvoort
speech tijdens je bruiloft van familie
liefdevolle trouwfotografie in zandvoort
groepsfoto's tijdens je bruiloft trouwfotograaf
bruidsfotograaf die groepsfoto's maakt
spontane fotografie op bruiloft
zonsondergang fotografie in zandvoort
trouwfoto's maken tijdens zonsondergang zandvoort
feest foto's trouwen
trouwreportage bruidspaar zandvoort
spontane trouwreportage fotografie